Ulei din orez Pietro Coricelli 1l

  • Stoc Epuizat
    Ulei din orez Pietro Coricelli 1l
  • Ulei din orez Pietro Coricelli 1l
  • Ulei din orez Pietro Coricelli 1l
  • 55,00Lei

 (1 opinii)

Pietro Coricelli - Ulei din orez 1l

de calitate superioară , obținută prin presare fără chimicale, pentru gătit şi salate.

Termen de valabiliate 10 12 2022

Ambalaj: 1000 ml

Uleiul este obținut din orez, care conține un nivel ridicat de antioxidanți și vitamina E. Acest produs nu-și pierde calitățile la temperaturi crescute, se pote înlocui cu acest ulei untul sau grăsimile animale. Este recomandat pentru gătit, păjit si pentru salate. Conține substanțe ce ajută corpul în a reduce absorbția de colesterol.

Uleiul din orez se pote folosi si pentru prepararea produselor cosmetice.

Tărâțele, învelişul exterior al boabelor de orez, precum şi uleiul extras din acestea sunt utilizate în scop medicinal în tratarea diabetului, tensiunii arteriale, colesterolului ridicat, obezităţii.

De asemenea este folosit în prevenţia cancerului de stomac şi colon, bolilor cardiovasculare, dar şi pentru întărirea sistemului imunitar sau îmbunătăţirea funcţiei hepatice. Uleiul din tarâte de orez este popular în Asia datorită punctului de ardere ridicat (254⁰C), fiind folosit în deosebi în pregătirea mâncărurilor prăjite și care necesită temperaturi înalte.

Bogat în tocoferol şi tocotrienol, două tipuri de vitamina E, uleiul din tarâțe de orez este un inamic feroce al radicalilor liberi, consideraţi a fi cauza principală a cancerului.

Gamma-oryzanol este un antioxidant puternic întâlnit doar în uleiul din tarâte de orez, şi este considerat chiar mai puternic decât vitamina E în lupta cu radicalii liberi. Aduce beneficii majore în scăderea nivelului de colesterol şi tratarea afecţiunilor legate de menopauză.

Există 27 tipuri de fitosteroli în uleiul din tarâțe de orez. Sunt substanţe nutritive care pot reduce nivelul de colesterol, au efecte anti-inflamatorii, inhibă înmulţirea celulelor canceroase şi înbunătățesc sistemul imunitar.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei de orez, alimentar, ulei, sanatos, natural, ulei vegetal, alimentara

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
55,00Lei