Ulei esențial NAH de dafin de Caraibe 10 ml

  • -17%
    Ulei esențial NAH de dafin de Caraibe 10 ml
  • Ulei esențial NAH de dafin de Caraibe 10 ml
  • 18,00Lei 15,00Lei

 (0 opinii)
Ulei esențial NAH de dafin de Caraibe 10 ml
Ulei esențial NAH de dafin de Caraibe 50 ml
- +

Ulei esențial de dafin de Caraibe 10 ml

INCI: Pimenta Racemosa

Uleiul de dafin este distilat cu aburi din frunzele Pimenta Racemosa, o specie de plantă din familia Myrtle (Myrtaceae) care are origină din regiunea Caraibelor din culturi organice. Uleiul are o aromă dulce balsamică, picantă, medicinală, care este adesea adăugat în aftershave, precum și în produse de îngrijirea scalpului și a părului. Are proprietăți antiseptice și stimulează circulația

Se poate combina bine cu următoarele uleiuri esențiale: scorțișoară, bergamot, geranium, lavandă, grapefruit, portocală, lămâie, nucșoară, tămâie, rozmarin.

Nu este recomandat pentru uz intern. Uz cosmetic

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul nu a fost testat pe animale.

Non OMG.

Țara de origine: India.

Informațiile prezentate mai sus nu consideră sfat medical.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Ulei esențial dafin, ulei esențial, pur, ulei esential, aromaterapie

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
18,00Lei 15,00Lei