Ulei de Shea 100 ml

  • Stoc Epuizat
    Ulei de Shea 100 ml
  • 10,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 0769
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

Ulei de shea

Butyrospermum Parkii (Shea Butter) & Citric acid (antioxidant)

Ulei de shea, obținut prin fracționarea și rafinarea untului de shea – acum la un preț avantajos!

Beneficii:

Uleiul de shea este un ulei vegetal foarte nutritiv, care ajută la regenerarea hidratării și supleței părului, chiar și pentru cele mai uscate și deteriorate tipuri de păr. Are exact aceleași beneficii ca și untul de shea, însă este mai concentrat. Fiindcă obținem ulei de shea prin fracționarea și rafinarea untului, toate beneficiile rămân în produs, lăsând la o parte excesul de ceară.

În plus, datorită faptului că este mai lejer decât untul, uleiul de shea este recomandat tratamentelor de păr, în special persoanelor cu păr gras – lăsând mai puține reziduuri grase pe firul de păr, spre deosebire de unt.

Produsul conține antioxidanți, de exemplu vitamina E și A. Hidratează, are proprietăți antiinflamatoare și poate fi folosit pentru o multitudine de probleme:

  • Păr uscat și deteriorat;

  • Riduri;

  • Inflamații;

  • Vergeturi;

  • Acnee;

  • Călcâie uscate;

  • Congestie nazală;

  • Mușcături de gândaci.

Recomandări de utilizare:

Se poate folosi ca atare, pentru a hidrata pielea sau părul. Se aplică ulei de shea zilnic, în special pe zonele cele mai uscate ale corpului – călcâie, coate, genunchi. Însă, este recomandat pentru orice parte a corpului, fiind nutritiv și ușor.

Putem, de asemenea, să folosim ulei de shea în combinație cu alte uleiuri esențiale cu miros plăcut – de exemplu, ulei de lămâie – pentru a crea propriul nostru ulei personalizat, cu care să ne hidratăm pielea și părul. În plus, există zeci de variante de combinații pentru măști – de hidratare, anti-mătreață, de exfoliere și așa mai departe, pe care le punem crea folosind și câteva picături de ulei de shea.

Nu în ultimul rând, se poate adăuga ulei de shea în orice alt produs folosit în rutina obișnuită – creme, balsamuri, șampoane sau săpun. Mai mult, se poate folosi ulei de shea în crearea propriului săpun făcut în casă, fiind hidratant și foarte benefic pentru piele.

Mod de păstrare:

Păstrați produsul într-o zonă răcoroasă, ferită de soare și căldură. Asigurați-vă că recipientul este închis corespunzător. Termenul de valabilitate pentru ulei de shea este între 12-18 luni, în funcție de condițiile de păstrare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: ulei vegetal, ulei cosmetic, natural, ulei, shea

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
10,00Lei