Bază de săpun Melt & Pour cu ulei de măsline 1000g

  • 48,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Stephenson
  • Cod produs: 1888
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
- +

Bază de săpun Melt&Pour cu ulei de măsline 1000g 

INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Olivate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Țara de proveniență : Anglia

O bază de săpun  cu ulei de măsline de calitate excepţională, fabricată din îngrediente vegetale, îmbogăţităcu ulei de măsline . Din această bază se pot prepara acasă foarte uşor şi rapid, săpunuri personalizate.
O bază de săpun "melt&pour" fabricată din îngrediente vegetale şi minerale. Uleiul de măsline este un foarte bun hidratant, ajută la regenerarea țesuturilor și la reducerea inflamațiilor. Atrage umezeala și o păstrează, creând la suprafata pielii un film permeabil care permite pielii sa respire, sa transpire și mentine hidratarea. Este potrivit pentru pielea sensibilă, inclusiv pentru cea a bebelușilor. Sapunul care contine ulei de masline curată bine și face o spumă fină.
"Melt & Pour" înseamnă "topit şi turnat". Prin simpla topire a bazei, după care se includ uleiuri esenţiale, pigmenţi, extracte şi pudre vegetale sau alte active, se pot obţine uşor săpunuri personalizate unice.
Prezentare: bloc translucid, omogen, miros neutru, ambalat în recipient plastic.

Țară de proveniență: ANGLIA  
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Bază de săpun Melt and pour, bază de săpun, baze cosmetice, stephenson

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
48,00Lei