Sare de baie Trandafir - 5kg

  • Stoc Epuizat
    Sare de baie Trandafir-Praid - 5kg
  • Sare de baie Trandafir-Praid - 5kg
  • Sare de baie Trandafir-Praid - 5kg
  • 35,00Lei

 (2 opinii)

SARE DE BAIE Trandafir 5 kg

Sare de baie cu sare din praid, ulei de trandafir

Pentru buna funcţionare a organismului avem nevoie de minerale. Aceste minerale de obicei ajung în organismul nostru prin alimentaţie. Băile cu sare ajută la o absorbţie de minerale prin piele mulţumit compoziţiei sării de baie, care conţine 97% clorură de sodiu(NaCl) natural şi 3% alte minerale benefice.
Băile cu sare au un efect purificator asupra organismului determinând o intensă alimentare a pielii cu sânge favorizând  în acelaşi timp şi metabolismul.
Uleiurile volatile care intră în compoziţia sării de baie au efect de aromaterapie, ajutând la relaxarea şi revigorarea organismului.
Modul de preparare al unui băi cu sare este următorul: într-o cadă de apă caldă (aproximativ 100-150 de litri) de 35-38 de grade Celsius, se pune o cantitate de 500-600 g de sare care se amestecă până când se dizolvă. Durata unei băi este de 25-35 de minute şi este important ca temperatura apei să fie menţinută la temperatura iniţială. O cură de băisărate ţine două săptămâni, din două în două zile.
Băile cu sare sunt cunoscute ca şi un tratament tradiţional de medicină populară pentru mai multe tipuri de boli aplicate cu succes şi în zilele noastre în clinici renumite din Europa.
Efectele sării de baie asupra organismului
Sarea de baie își exercită efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sănătăţii:
Calmează sistemul nervos, elimină starea de încordare, restabileşte echilibrul în organism.
Băile cu sare favorizează metabolismul şi înlătură cele mai diverse dureri, având efecte calmante.
Prin proprietăţile sale, sarea de baie alungă insomniile, ajută la respiraţia pielii, ea fiind totodată aplicată cu eficienţă în combaterea răcelii şi a altor boli, având efecte dezinfectante şi antiinflamatorii, stimulând în acelaşi timp şi circulaţia sanguină.
Recomandări medicale după categorii de boală
1. AFECŢIUNI GINECOLOGICE - boli ginecologice cronice, infecţie cronică, condiţii postoperatorii, concrescenţe, disfuncţii hormonale, hipoplazie uterină, sterilitate primară şi secundară, infertilitate.
2. AFECŢIUNI ALE APARATULUI LOCOMOTOR - boli reumatice cronice de origine diferită (infecţioase sau degenerative), reabilitare după diferite traumatisme, stări postoperatorii (fracturi, luxaţii, tratamente aplicate în urma operaţiilor ortopedice), reumatisme ale ţesuturilor moi, diminuarea tensiunii musculare.
3. BOLI ENDOCRINOLOGICE - tulburări hormonale, insuficiență ovariană.
4. PROBLEME LEGATE DE METABOLISM
5. AFECŢIUNI ALE SISTEMULUI NERVOS - paralizii ale sistemului nervos periferic, reabilitare după paralizie nervoasă.
* În cazul categoriilor de boală cuprinse la punctele 3-4-5 putem aplica doar tratamente adjuvante complementare.
Contraindicații
Toate bolile acute sau subacute, boli infecţioase, boli sexuale, manifestări severe ale bolilor mintale şi neurologice, boli cardiovasculare grave, boli ale sistemului sanguin, toxicomanie, narcomanie, invaliditate.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: sare de baie, sare, Praid, brad, sare praid,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
35,00Lei