Unt de Cacao 100g

  • 17,00Lei 15,50Lei

 (0 opinii)
Greutate
Unt de Cacao 100g
Unt de Cacao 500g
Unt de Cacao 1000g
- +

UNT DE CACAO-natural-nerafinat

Untul de cacao este cunoscut pentru efectul de anti-îmbătrânire, hidratare, și pentru protecția solară. Este foarte bogat în vitamine, fiind un unt vegetal natural nerafinat, nedezodorizat. Untul de cacao se topește la temperatura corpului, și este imediat absorbit în piele. Este foarte bogat în vitamina E. Untul de cacao este adesea recomandat pentru tratarea eczemelor și dermatitei. Cacaua este produsă în pădurile tropicale din America de Sud, în special pe malul Amazonului și Orinocoului.

Untul de cacao este o grăsime naturală produs prin presarea boabelor de cacao. Boabele de cacao conțin în medie 44 - 46% unt de cacao. Datorită efectelor sale pozitive untul de cacao este adesea folosit în produsele cosmetice, creme de bronzat, săpunuri și produse de îngrijire a corpului. Este considerat un foarte bun hidratant al pielii. Previne și ameliorează vergeturile, întărește sistemul imunitar, întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Formează o barieră de protecție pe piele (ocluziv). Untul de cacao conține polifenol și astfel previne producerea de imunoglobulină care se presupune că este una dintre cauzatoarele de astm si dermatită. Acest unt cu miros plăcut este utilizat în multe alte produse pentru îngrijirea pielii. Cercetările au demonstrat că masajul cu unt de cacao ajută la combaterea stresului și întărește sistemul imunitar. Se consideră că are un rol important și în lupta împotriva cancerului.

Acesta poate fi utilizat în forma naturală masându-se pielea cu o bucată brută de unt de cacao care se absoarbă instantaneu în piele.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Unt de cacao, 100% natural, unt, cacao, natural, vegetal,

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
17,00Lei 15,50Lei