Ulei esențial de lemn de trandafir 10 ml

  • Ulei esențial de lemn de trandafir 10 ml
  • 12,50Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1310
  • Disponibilitate: 8
- +

Ulei esențial de lemn de trandafir 10 ml

INCI: Aniba rosaeodora (Roseewood) wood oil
CAS: 8105-77-8

Uleiul esenţial din lemn de trandafir cu parfumul său specific floral-lemnos, este apreciat în parfumerie dar este util și în cosmetică petru efectul regenerator și anti-age.

Uleiul esenţial din lemn de trandafir este obţinut din Rosewood - arborele de trandafir care creşte în pădurile amazoniene.

Proprietățile uleiului: revitalizant, antirid, anti-age, așor anifungic și antibacterian, stimulator, cicatrizant etc.

Păstrare: închis, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: ulei, esențial, de, lemn, de, trandafir, 10, ml, 1310, uleiuri, esențiale

Produse asemănătoare