Ulei din samburi de struguri 100ml

  • Ulei din sâmburi de struguri 100ml
  • 9,90Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 0752-cosmetic
  • Disponibilitate: 9
- +

Ulei din sâmburi de struguri 100ml

Uleiul din sâmburi de struguri de culoare ușor verzuie, cu miros neutru, este obținut prin presarea sâmburilor de struguri și rafinare. Țara de origene este Spania .Acest ulei este recomandat pentru prepararea produselor cosmetice, pentru macerare, pentru uleiuri de masaj, este un ingredient esential, bogat in vitamine. Conținutul ridicat de vitamina E, polifenoli și Omega 6 substanțe active cu puternice proprietăți antioxidante și regenerante, îl recomandă pentru întreținerea tenulu

Uleiul din sâmburi de struguri este recomandat pentru:

PIELE: Uleiul din sâmburi de struguri se poate folosi ca atare ,hidratează intens și este complet absorbit în piele. Reface nivelul de colagen, reduce ridurile. Poate fi folosit nu doar pe față, ci și pe întregul corp pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten, dar în special a tenului gras/acneic și a tenului matur. 
Combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale se poate folosi pentru masaj facial sau corporal.

PĂR: ca mască de tratament pentru rădăcinile de păr înainte sau după spălarea părului. Părul devine mai moale, mai mătăsos. Se poate aplica și pe vârfurile parului uscate, deteriorate.


Produs pentru uz exern, uz cosmetic

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei din sâmburi de struguri, ulei presat, ulei, pentru sapun, ulei cosmetic, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...