Ulei de șofrănel 25ml

  • Stoc Epuizat
    Ulei de șofrănel 25ml
  • 3,50Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1338-25ml
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

 

Ulei de șofrănel 25 ml

.

INCI: Carthamus tinctorius seed oil.

Uleiul de șofrănel rafinat este un ulei prețios, bogat în acizi grași esențiali, omega 3, omega 6  și vitamine (vitaminele F, K, E), benefice pentru pielea uscată, cuperotică și pentru păr.

Uleiul de șofrănel stimulează creșterea părului
Uleiul de șofrănel este unul dinte cele mai benefice uleiuri pentru un păr sănătos. Este delicat și fără miros, iar scalpul îl absoarbe imediat. Uleiul este foarte bogat in acid oleic, care îmbunătățește circulația săngelui la nivelul scalpului, ceea ce stimuleaza cresterea parului.
În același timp, acest ulei hrănește părul în profunzime și repară părul deteriorat de vopsirile repetate.
Uleiul de șofrănel hrănește pielea
Uleiul de șofrănel are numeroase beneficii pentru piele. În special pielea uscată poate fi combătută cu ulei de șofrănel, deoarece este bogat în grăsimi și acizi grași. Deoarece este delicat, uleiul de șofrănel este rapid absorbit de piele, pe care o lasă fermă, moale și catifelată. Uleiul de șofrănel este benefic și pentru acnee, riduri si cicatrici.

 

 Cum se poate folosi uleiul de șofrănel:
·         ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale, cu uleiuri esențiale și activi liposolubili, direct pe piele sau păr
·         în emulsii pentru tenul cuperotic, uscat, matur și pentru corp
·         în măști pentru căderea părului, pentru vârfuri uscate și despicate
·         în măști cu argile pentru ten și corp
A se păstra la frigider după deschidere

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei de sofranel, ulei cosmetic, pentru par, pentru corp, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...