Ulei de parafină 100ml

  • 4,50Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1335
  • Disponibilitate: 12
- +

Ulei de parafină 100ml

INCI: Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil
Cunoscut și sub denumirea de ulei MINERAL, acest produs este foarte accesibil şi poate fi folosit pentru îngrijirea pielii. Există multe persoane care, din cauză că nu se informează cum trebuie, se feresc de uleiul de PARAFINĂ, din cauză că ar declanșa acneea. Această informație s-a dovedit a fi falsă - el nu blochează porii și nu conduce la apariția punctelor negre și de grăsime. În plus, este o substanță inertă, adică nu interacționează cu niciun alt produs, ceea ce este iarăși un câștig.
Uleiul Mineral de parafină în primul rând poate fi folosit pentru hidratarea pieli. Se mai poate folosi atât pentru păr cît și pentru eczeme, psoriazis,piele uscată etc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: mineral, ulei cosmetic, ulei mineral

Produse asemănătoare