Ulei de Cocos fracționat

  • 14,00Lei

 (3 opinii)
Ulei de Cocos fracționat 100 ml
Ulei de Cocos fracționat 500 ml
Ulei de Cocos fracționat  1l
- +

Ulei de Cocos fracționat 100 ml

INCI: Caprylic / capric triglycerides
Uleiul de cocos fracționat sau ulei caprylic 
este un lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

 

Utilizări ale uleiului de cocos fracționat:

• emulsii ce se absorb rapid, pentru orice tip de ten, inclusiv cel gras sau mixt
• uleiuri și serumuri cu textură uscată, penetrantă
• produse de machiaj (fond de ten, farduri și pudre compacte, rujuri)
• serumuri nutritive pentru păr
• deodorante stick sau roll-on
• Ulei de bază preferată în aromoterapie, masaj
 bază pentru parfumuri , păstrează mirosurile pe lungă durată

Țara de origine: Germania

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Ulei de cocos, ulei, sanatos, natural, fractionat, ulei cocos, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
14,00Lei