Ulei de Cocos 18kg cu TRANSPORT GRATUIT

  • -8%
    Ulei de Cocos 18kg cu TRANSPORT GRATUIT
  • Ulei de Cocos 18kg cu TRANSPORT GRATUIT
  • 360,00Lei 330,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1254
  • Disponibilitate: 1
- +

100% ulei de cocos pur natural, filtrat , nehidrogenat.

Ambalaj- cutie 18kg
Preț / kg-18,33 lei la reducere.
REDUCERE PROMOȚIONALĂ în limita stocului disponibil.
Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.
Produs natural, neaditivat, din acizi cu catenă de lungime medie, fără acizi grași trans (<2%).
Conținut de grăsime 100% din care acid lauric <50%
Valori energetice pentru 100g: 3700 KJ (900 kcal);

Uleiul de nucă cocos în bucătărie:

•    La prepararea prăjiturilor se poate înlocui margarina cu ulei de cocos.
•    Nu modifică gustul produselor alimentare prăjite.
•    Produs natural, neaditivat, din acizi cu catenă de lungime medie, fără acizi grași trans.
Acest ulei devine fluid la temperaturi mai mari de 24 grade. Uleiul de cocos are  punctul de ardere la 232 grade C.
Nu necesită răcire nici după desfacerea ambalajului.
Uleiul de cocos este metabolizat într-un mod unic spre deosebire de uleiurile tradiționale și este rapid procesat de ficat.

Uleiul de nucă cocos în cosmetică:

•    Este ingredientul principal al săpunurilor hand-made.
•    Se poate utiliza ca și ulei de masaj fiind foarte hidratant și în combinație cu alte uleiuri cum ar fi uleiul de jojoba sau uleiul de ricin;
•    Uleiul de cocos este ideal și pentru curățarea feței sau îndepărtarea machiajului, aplicat cu o dischetă de vată înlătură cu ușurință machiajul;
•    Este ideal pentru tratarea părului uscat și mâinilor uscate.
Ulei nehidrogenat.
Uleiul de palmier, împreună cu uleiul de cocos, sunt printre cele câteva grăsimi vegetale extrem de saturate. El este semi-solid la temperatura camerei și conține mai multe grăsimi saturate și nesaturate. Ca toate uleiurile vegetale, uleiul de cocos nu conține colestero,l deși aportul de grăsimi saturate crește atât colesterolul LDL cât și colesterolul HDL.
Vă mulțumim că ați vizitat magazinul online cu produse naturiste naturallhome.ro și vă mai așteptăm!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei de cocos, alimentar, ulei, sanatos, natural, ulei cocos, ulei cosmetic, ulei vegetal, uleiuri vegetale, alimentara

Produse asemănătoare

Customers also bought ...

Recipient din plastic 100 ml - model 2

Recipient din plastic 100 ml - model 2

Recipient din plastic 100 ml - model 2 Cutie din plastic (polipropilenă), recipient din material pl..

2,50Lei Ex Tax: 2,10Lei

Recipient din plastic 250ml

Recipient din plastic 250ml

Recipient din plastic 250ml Cutie din plastic (polipropilenă), recipient din material plastic..

2,70Lei Ex Tax: 2,27Lei

Ulei de palmier 1000 ml

Ulei de palmier 1000 ml

Ulei de palmier 1000 ml 100% ulei de palmier pur natural. Pentu gătit, prăjit sau pentru prepara..

18,00Lei Ex Tax: 16,51Lei

Ulei de ricin presat la rece, 5 l

Ulei de ricin presat la rece, 5 l

Ulei de ricin presat la rece vrac 5 l Ambalaj : 5 L la un pret mai avantajos Oferta este valabilă..

162,00Lei 180,00Lei Ex Tax: 136,13Lei