Pigment cosmetic maro 10 g

  • 5,20Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1827-Pigment maro
  • Disponibilitate: 10
- +

Pigment maro 10g

 

Ambalare: 10g
Se poate folosi ca ingredient la produse cosmetice naturale, hand made și pentru prepararea săpunurilor naturale.
Identificare: (INCI) iron oxides CI77499
Origine: Din Uniunea Europeană.
Aspect: Este un material din particule solide sub formă de pulbere de origine minerală . Este insolubil în apă și grăsime.
Utilizare : Se poate utiliza în: farduri de pleoape,rujuri, luciu de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc.La prepararea săpunurilor, pigmentul se adaugă în faza finală . Pigmentul trebuie amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec.Nu se estompează.Este suficientă o mică cantitate pentru a obține culoarea dorită.
Depozitare: La loc uscat, ferit de lumină.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Pigment maro, pigment,

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pigment cosmetic violet 10 g
Pigment cosmetic verde 10 g
Pigment cosmetic Cărămiziu 10 g
Pigment cosmetic albastru 10g