Pigment cosmetic verde 10 g

  • Pigment cosmetic verde 10 g
  • 5,20Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1827-Pigment verde
  • Disponibilitate: 8
- +

Pigment cosmetic verde 10g

Ambalare: 10g
Pigmentul verde ete un pigment cosmetic – este perfect pentru colorarea săpunurilor
Identificare: (INCI):  CI 77288
Origine: din Uniunea Europeană
Aspect: Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil în apă și grăsime.
Utilizare: La prepararea săpunurilor pigmentul se adaugă în faza finală. Pigmentul trebuie amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec.Nu se estompează.Este suficientă o mică cantitate pentru a obține culoarea dorită.
Depozitare: La loc uscat, ferit de lumină.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Pigment cosmetic vede, pigmente cosmetice, pigmente,

Produse asemănătoare