Ulei de Argan & Ricin PACHET

  • 45,50Lei 41,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: Pachet argan1328-ricin1322
  • Disponibilitate: 5
- +

Ulei de Argan 100ml & Ricin 100ml PACHET

Ulei de argan și ulei de ricin este o combinaţie bună pentru o piele sănatoasă şi pentru păr strălucitor, acum la un preț PROMOȚIONAL.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
Ulei de Argan de o înaltă calitate obţinut prin presare.
Argania spinosa kernel oil / Argania spinosa oil / Ulei de Argan
Ambalaj: 100 ml
Materie primă a produselor cosmetice.
Pentru îngrijirea părului, împotriva celulitei. Conținut ridicat de antioxidanți.
Informații suplimentare despre acest produs:
Uleiul de Argan conţine cantități mari de acid oleic, acid linoleic conține, de asemenea, vitamina E (naturală), carotenoide și polifenoli, care sunt cunoscute ca şi antioxidanţi puternici. Se poate utiliza foarte bine pentru îngrijirea părului, a pielii și unghiilor. Datorită conţinutului înalt de antioxidanţi previne îmbătrînirea pielii, ajută la hidratarea acesteia şi o face mai flexibilă. Folosită ca o mască de păr, întărește rădăcina părului şi îmbunătăţeşte structura părului şi întăreşte firele. Reduce simptomele celulitei. Are un efect benefic asupra psoriazisului şi a eczemelor, protejează pielea de razele solare UV (5 factori) și dilată porii.
Efectele generale ale uleiului de argan: anti-inflamator, antiseptic, hidratant, revitalizant, anti-fungic, anti-bacterian, îmbunătățeşte circulația sângelui, protejează pereţii celulelor, întăreşte sistemul imunitar, intensifică arderea grăsimilor.
Se poate utiliza pentru prepararea şampoanelor de casă, cremelor de mâini şi cremelor de faţă sau/şi ca materie primă pentru îngrijirea părului.

Ulei de ricin, presat la rece

Ambalaj : 100ml
Uleiul de ricin este un lichid gălbui care este presat la rece din semințele de ricin. Are proprietăţi antiinflamatorii şi este antioxidant.
Se consideră că cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentraţiei sale de acizi graşi nesaturaţi.
Uleiul este folosit în compoziţia produselor cosmetice, a săpunurilor, uleiurilor de masaj .
INCI: Ricinus Communis
Pentru ce se poate folosi ULEIUL DE RICIN :
•Probleme ale pielii - uleiul de ricin conține acid ricinoleic, care are efect antiinflamator asupra pielii. Poate fi folosit in cazul tăieturilor minore, arsurilor solare şi previne apariția unor boli de piele cum ar fi  acneea sau eczemele.
• Un alt avantaj este că uleiul de ricin este un emolient natural, care stimulează producţia de colagen şi elastină, care contribuie la hidratarea si menţinerea umidităţii pielii.
Astfel, are un rol important în tratamentul ridurilor , repararea şi întinerirea pielii, contribuind la menținerea aspectului neted al acesteia. Aplicat în mod regulat, uleiul de ricin ajută la diminuarea cearcănelor de sub ochi.
• Căderea părului - masajul cu ulei de ricin contribuie la creșterea părului, care va fi mai sănătos, mai moale, strălucitor şi mai des.
•Gene mai lungi şi mai groase - Se aplică pe gene în fiecare seară înainte de culcare, iar a doua zi de dimineaţă se spală cu grijă faţa. Uleiul de ricin, pe lîngă alungire şi îngroaşă genele. Datorită nutrienţilor conţinuţi, îngroaşă rapid genele şi cresc mai , făcîndu-le să devină mult mai frumoase. După circa o lună, vei remarca rezultatele uimitoare.
•Sprîncene netede şi lucioase
Produs pentru uz exern.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei de Argan, Ulei de ricin, presat, ulei cosmetic, pentru par, promotie, ulei vegetel

Produse asemănătoare