PACHET Detergent lichid hipoalergenic 4,5l -Naturalic & percarbonat de sodiu 1kg-& CADOU parfum de rufe 100ml

  • 68,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: pachet-cudy-parfum-percarbonat1kg
  • Disponibilitate: 5
- +

PACHET Detergent lichid hipoalergenic 4,5l -Cudy & percarbonat de sodiu 1kg & CADOU parfum de rufe 100ml


Detergent lichid ecologic 3l pentru rufe 

Detergentul lichid Cudy este o alegere excelentă atât pentru spălarea hainelor colorate cât şi pentru hainele albe şi negre. Protejează culoarea hainelor dar şi sănătatea noastră și a mediului înconjurător. Hainele colorate păstrează intensitatea culorilor lor iar cele albe devin strălucitoare. Datorită compoziției detergentul lichid Cudy înlatură şi petele dificile. Este bland cu ţesăturile și are un efect de curăţare naturală, astfel protejează culoarea originală a hainelor

La folosirea Detergentul lichid Cudy, nu este necesar utilizarea balsamului de rufe. Nu conține compuși toxici, coloranţi, conținut parfum sub 0,5%. Se degradează 100% în mediu fiind biodegradabil, având totuşi o calitate de curăţare excelentă.

Șase ARGUMENTE pentru utlizarea detergentului Cudy:

1.- are grijă de haine.

2.-100% ecologic

3.-revigorează culoarea hainelor

4.-nu necesită balsam

5.-se poate utiliza pentru spalarea rufelor albe si pentru cele color

6.-ocroteste natura si nu irita pielea datorita faptului ca nu contine materiale sintetice.

CADOU Parfum de rufe FRESH

Parfumul este foarte concentrat un flaconaș de 100 ml este suficient pentru aproximativ 6-12 luni . Este mai bun decât uleiul esențial pur, pentru că conține și emulsifianți și se dizolva perfect în apă. 

Mod de utilizare:

Pentru clătire: Se adaugă 10-30 de picături în 100 ml de apă amestecat cu o lingură de oțet, acid citric sau balsam natural neparfumat (40-50 ml) și turnați în sertarul pentru balsamul de rufe al maşinei de spălat.

Pentru călcat: Adăugați 10 picături în 100 ml de apă și stropiți pe haine.

Pentru parfumarea camerelor : Puneți 10 picături în 100 ml de apă, turnați într-un flacon cu pulverizator și pulverizați în aer. 

Pentru parfumarea hainelor : Puneți 4-5 picături pe un săculeț sau o bucată de material textil și puneți-l în dulap, între haine. 

Ingrediente: uleiuri esențiale naturale și natural identice, emulsifiant

Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor înălbitor Ecologic 1000g 

Conține 100% percarbonat de sodiu, acesta în timpul procesului de spălare se dizolvă în oxigen și sodă calcinată având un efect înălbitor și antiseptic. 

NU conține clor, fosfați, derivați din petrol, enzime, înălbitori, parfum artificial, acizi agresivi, conservanți, clor sau amoniac și este complet biodegradabil. 
Foarte util în zonele cu apă dură, scade duritatea apei și crește eficiența detergentului. 
Utilizare pentru îndepărtarea petelor: puteți lăsa la înmuiat în apă cu înălbitor, sau presărăți sarea direct pe pată în prealabil umezită. 
Puteți adăuga sare pentru scoaterea petelor și în mașina de spălat (2-3 linguri).
Pentru petele persistente porniți mașina de spălat pentru căteva minute după care opriți și lăsați la înmuiat rufele după care reporniți mașina de spălat. Rufele colorate NUîși pierd culoarea după folosirea sării. Este foarte eficace pentru petele de sânge, urină, materii fecale, iarbă, vin roșu, cafea, ceai etc.

Percarbonatul de sodiu sau sare pentru îndepărtat pete vine în ajutorul sodei de rufe ,dar și a detergenților din comerț, pentru a ii spori capacitatea de îndepartare a petelor, făcând substantele persistente din pete sa devină solubile in apă, in urma procesului de oxidare.  Adica e un fel de agent de indepartare a petelor pe baza de oxigen activ .

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: pachet, detergent, lichid, hipoalergenic, 4, 5l, -naturalic, &, percarbonat, de, sodiu, 1kg-&, cadou, parfum, de, rufe, 100ml, pachet-naturalic-parfum-percarbonat1kg, produse, ecologice, humanity

Produse asemănătoare