Candelă de aromaterapie și 3x10 ml uleiuri esențiale: Scorțișoară, Portocale dulci și Lămâie

  • -9%
    Candelă de aromaterapie și 3x10 ml uleiuri esențiale: Scorțișoară, Portocale dulci și Lămâie
  • Candelă de aromaterapie și 3x10 ml uleiuri esențiale: Scorțișoară, Portocale dulci și Lămâie
  • 50,60Lei 46,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Vitos
  • Cod produs: Noroc-scorțișoară,portocală dulci extra,lămâie
  • Disponibilitate: 8
- +

PACHET Candelă de aromaterapie și 3 sticluțe de uleiuri esențiale la 10 ml

Pachetul curinde o candelă de aromaterapie și 3 sticluțe de uleiuri esențiale de 10 ml 

Pachetul cuprinde o Candela de aromaterapie "NOROC" si 3 uleiuri esențiale de 10ml: SCORȚIȘOARĂ, PORTOCALĂ DULCE EXTRA și LĂMÂIE

Candelă de aromaterapie din ceramică pentru un ambient mai plăcut. 

Pachetul oferit poate să fie un cadou frumos pentru cei dragi de Sărbători. 

Uleiul esențial de scorțișoară (pur, nediluat).

Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare gastric, antidiabetice, antioxidante, antireumatice, imunostimulatoare.

Ajuta in cazul afecțiilor respiratorii, reduce simptomele răcelii, gripei, răgușeală, tusă cronica și distruge germenii care provoacă infecțiile tactului respiratorii.

Elimina oboseala fizica și intelectuale, anulează stările de stres nervos, a migrenele,efectiv în îmbunătățirea memoriei și a funcțiilor cognitive. Este un tonizant general. Durerile reumatismale pot fi calmate prin masaje cu ulei eteric de scorțișoară.

Ulei esențial extra puternic de portocale dulci - 10 ml (natural și nediluat)

Uleiul esențial de portocale este uleiul esențial de Citrus Aurantium. Poate fi utilizat pentru a trata indigestia, răceala și stressul. Are un efect calmant general, anti-inflamator, antiseptic, detoxifiant, odorizant și totodată liniștește pielea.

Uleiul esențial de portocale ajută în suportarea bronșitei și a gripei. Ajută absorbția de vitamina C și întăreşte rezistența organismului. Calmează durerile musculare și articulare.

Se poate utiliza în aromaterapie pentru parfumarea băilor. Prin masare îngrijeşte pielea, are efect calmant, antibacterian. Ca apă de gură are un efect antibacterian, și detoxifiant. Prin evaporarea creează un mediu plăcut astfel ameliorează starea de insomnie la adulți și la copii.

Uleiul esențial de portocale în industria cosmetică se utilizează în produse pentru: tratarea părului deteriorat, șampoane, creme de îngrijire a mâinilor, creme de îngrijire a picioarelor (reduce senzaţia de greutate în picioare), produse de îngrijire a tenului. Ameliorează simptomele gingivitei. Este o componentă de bază a produselor aromaterapeutice pentru baie şi pentru produsele de îngrijire a pielii.

Uleiul esențial de portocale dulci redă echilibrul natural al pielii uscate sau grase. Acesta imbunătățește circulaţia sanguină periferică, Indepărtează celulele moarte astfel restructureaza şi catifeleaza pielea. Îmbunătățește aspectul pielii. Ajută în tratarea celulitei. Parfumul de portocale dulci aduce un echilibru emoțional. Poate avea efect de calmare sau învigorare şi stimulare a trupului şi a sufletului. Foarte eficient în tratarea depresiei sau pentru tratarea stărilor de tristeţe şi problemelor de cădere nervoasă sau anxietate. Ajută la crearea unei stări de armonie. Ajută la realizarea unei atmosfere creativitatea. (100% pur).

Ulei esențial de lămâie 10ml 

Țara de origina Italia de sud, pur, natural, nediluat, Citrus limonum.

Antiseptic general, stimulează sistemul imunitar și distruge bacteriile. Efectiv în cazul gripei, în faza incipienta, deoarece scade febra, calmează durerile în gat și de cap.

Dezinfectează orice rană și grăbește cicatrizarea, efectiv și în cazul înțepăturiilor de insecte, deoarece calmează mâncărimile.

Tonic al sistemului nervos. În special în timpul iernii, uleiul de lămâie ne oferă avântul sufletesc necesar, ne eliberează de stările depresive și povara vieții de zi cu zi. Ajuta la "deschiderea inimii", înlăturând confuzia și îndoiala din minte.

Are efect de purificare a aerului, neutralizând microbii din aer. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Candelă de aromaterapie, ceramică, aromaterapie, ulei esențial.

Produse asemănătoare