Oxid de zinc 100 g

  • Oxid de zinc 100 g
  • 8,50Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 016
  • Disponibilitate: 2
- +

OXID DE ZINC 100g

Oxid de zinc pulbere fină albi, inodoră.

Calitate: grad cosmetic.

Ingredient (INCI): zinc oxide.

Oxidul de zinc este un compus anorganic, o pudră albă insolubilă în apă. Este folosit ca aditiv în diverse produse și materiale, precum vopsele, cimentul, cauciucuri, pigmenți, baterii, etc.

Se găsește și în natură sub forma unui mineral (zincit), dar oxidul de zinc este un produs sintetic.

Este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii. Este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV, formează o barieră de protecție pe piele este un filtru mineral protector UV.

Se poate folosi ca pigment alb pentru preparatele de machiaj. Oxidul de zinc nu conține particule nano.

Oxidul de zinc este un ingredient foarte răspândit în aplicațiile cosmetice fiind util atât ca și pigment, cât și ca agent antiseptic, purificant sau stimulator al vindecării cutanate.

Păstrare: în loc răcoros, ferit de umiditate, în recipient închis.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Oxid de zinc, ingredient cosmetic, filtru Uv, natural

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...