Borax 500 g în cutie

  • Stoc Epuizat
    Borax 500 g în cutie
  • Borax 500 g în cutie
  • 15,00Lei

 (2 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1160
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

 

 

 

Borax 500g


Boraxul este sarea acidului boric și este un mineral natural ce poate fi regăsit în mod natural, mai ales în Turcia, California și Tibet.
Este recomandat pentru uz industrial, în industria ceramică, industria sticlei, cartonului, pentru dedurizarea apei, la procedura de fabricare a detergenților și la producerea săpunurilor,  în sudură, și în industria metalurgică. Boraxul se mai utilizează la producerea dezinfectanților, insecticidelor, produselor pentru curățire și albire.
Boraxul  („boratul de sodiu”, „diborat de natriu decahidrat”) este un mineral natural incolor, inodor. Poate fi folosit ca înlocuitor al clorului, dezinfectant și înălbitor. Datorită proprietății de emulsionare, este un degresant excelent, folosit și pentru curățarea și dezinfectarea țevilor și sistemelor de canalizare. Este foarte util în curățarea băilor și bucătăriilor. Are efect dezodorizant. Poate fi utilizat pentru protejarea lemnului împotriva mucegaiului. Deși se folosește pentru prepararea așa numitului "slime" NU este recomandat folosirea în acest scop fiind o substanță foaret periculoasă.
Ingrediente: 100% Sodium tetraborate decahydrate
Ambalaj: cutie 500g.
Uz industrial, profesional cu respectarea condiților din fișa de securitate a produsului!

 

Pentru uz general, uz casnic vă recomandăm Magic Borax un produs cu o concentrație redusă de borax. Magic Borax se poate utiliza și pentru preparare slime. În curând vom avea un pachet special pentru slime, care va conține lipici transparent ecologic pentru slime, coloranți naturali și Magic Borax. Cei care sunt interesați, sunt rugați să se înscrie la newsletterul nostru pentru a fi anunțați în momentul în care dăm startul la acest pachet ✅!


Acest produs se vinde numai persoanelor juridice și persoanelor fizice care au peste 18 ani și este recomandat a se folosi numai pentru uz profesional. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se depozita sub cheie.
Înaite de a utiliza acest produs este recomandat să cititi fișa cu datele de securitate. Pentru Fisă cu datele de securitate dați click aici!

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Borax, înălbitor ecologic,

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...