Acid Lactic 80% -10 ml

  • 2,90Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1813
  • Disponibilitate: 10
- +

Acid Lactic 80% -10 ml

Concentrație 80 %

INCI Lactic Acid

Nr CAS 50-21-5

Nr EINECS 232-293-8

Țara de proviniență: UE

Acidul lactic este un produs de origine naturală, obținut prin fermentarea glucozei. Este folosit în compoziții cosmetice pentru ajustarea pH-ului și prezintă o bună afinitate față de piele și păr. Îmbunătățește hidratarea cutanată, elimină celulele moarte și peliculele capilare (mătreața) având o acțiune keratolitică, conferă strălucire firelor de păr.

Acizii Alfa Hidroxi exfoliază stratul cornos al epidermei, elimină celulele moarte și previn aderența acestora de piele, previn blocarea porilor. Permit pielii să se regenereze, stimulează producția de colagen și elastină, contribuind astfel la netezirea pielii, estomparea ridurilor și a petelor pigmentare.

Proprietățile acidului lactic sunt următoarele: 

  • îmbunătățește textura și aspectul pielii
  • conferă strălucire părului
  • stimulează sinteza colagenului și a elastinei favorizând reînnoirea celulară exfoliază
  •  îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii și scalpului


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: acid, lactic, ph, natural, cosmetic natural

Produse asemănătoare