Pigment cosmetic perlat satin white 10g

 • Pigment cosmetic perlat satin white 10g
 • 7,00Lei

 (0 opinii)
 • Producător: Natur all Home
 • Cod produs: AS36
 • Disponibilitate:
  Ultimele bucăţi
Greutate
Pigment cosmetic perlat Satin White 10g
10g
Pigment cosmetic perlat Satin White 30g
30g
Pigment cosmetic perlat Satin White 100g
100g
- +

Pigment cosmetic perlat Satin White

INCI: CI 77891 (and) Mica

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule).

Pigment perlat de origine minerală, de culoare albă, cu reflexii aurii, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru emulsii și unturi de față sau de corp.

Stabilitate în mediu alcalin: da. Se poate utiliza în săpunuri preparate la rece.

Dozare: 

 • în pudre, blush, farduri: mai întâi se mixează pigmenții și fillerii albi într-o râșniță și apoi se adaugă amestecul de pigmenți colorați.
 • în emulsii, se adaugă în faza uleioasă sau la final.

Prezentare

Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil, dar dispersabil în apă și grăsimi. Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă

Utilizare

Se poate utiliza în: farduri de pleoape, rujuri, luciul de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Pigmentul se va adăuga în faza finală al preparării săpunurilor, amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec. Culoarea pigmentului nu se estompează. Este suficientă o cantitate mică pentru obținerea culorii dorite.

Purtați mereu mască și mănuși atunci când lucrați cu acești pigmenți.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

La loc uscat, ferit de lumină.

Bomba de baie cu pigmenti perlati Sea Green, Venetian Gold, Intense Red, Satin White

Bile efervescente cu pigmenți perlați Venetian Gold, Sea Green, Satin White și Roșu cărămiziu

 • Partea verde: 100gr de bicarbonat, 50gr de acid citric si 0,3gr de pigment perlat Sea Green se trec prin sită și se amestecă. Se adaugă treptat 2gr de Polysorbate 80, 2gr de ulei virgin de macadamia și 1gr de ulei de parfum/ulei esențial, amestecând pentru câteva minute după fiecare adăugare. În unele cazuri poate să fie nevoie de mai puțin sau de mai mult lichid. În ultimul caz, se mai pot adăuga câteva picături de Polysorbate 80.
 • Partea albă: 100gr de bicarbonat, 50gr de acid citric si 0,5gr de pigment perlat Satin White se trec prin sită și se amestecă. Se adaugă treptat 2gr de Polysorbate 80, 2gr de ulei virgin de macadamia și 1gr de ulei de parfum/ulei esențial, amestecând pentru câteva minute după fiecare adăugare. În unele cazuri poate să fie nevoie de mai puțin sau de mai mult lichid. În ultimul caz, se mai pot adăuga câteva picături de Polysorbate 80.
 • Partea roz: 100gr de bicarbonat, 50gr de acid citric si 0,2gr de pigment perlat Roșu cărămiziu se trec prin sită si se amestecă. Se adaugă treptat 2gr de Polysorbate 80, 2gr de ulei virgin de macadamia și 1gr de ulei de parfum/ulei esenșial, amestecând pentru câteva minute după fiecare adăugare. În unele cazuri poate să fie nevoie de mai puțin sau de mai mult lichid. În ultimul caz, se mai pot adăuga câteva picături de Polysorbate 80.
 • Partea aurie: 100gr de bicarbonat, 50gr de acid citric si 0,3gr de pigment perlat Venetian Gold se trec prin sită si se amestecă. Se adaugă treptat 2gr de Polysorbate 80, 2gr de ulei virgin de macadamia și 1gr de ulei de parfum/ulei esențial, amestecând pentru câteva minute după fiecare adăugare. În unele cazuri poate să fie nevoie de mai puțin sau de mai mult lichid. În ultimul caz, se mai pot adăuga câteva picături de Polysorbate 80.

După modelare, bombele pot fi lăsate câteva ore în formă până când se întăresc și se desprind ușor, fără să se spargă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Pigment, pigmenti, perlat, satin, white, alb, AS36

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
7,00Lei