Pachet Promotional 2 Candele Mici & Candelă de sare Glob & Sare Himalaya de formă Inimă

  • 52,80Lei 49,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: monte CRISTAL
  • Cod produs: Pachet MEDIE- 1054, 1053, 1067
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

Pachet promoțional 2 Candele de sare Mici & Candelă de sare Glob & Sare Himalaya în formă de Inimă

 

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
Pachetul conține următoarele proudse:

 


Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate în munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt. Lămpile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sănătoase surse artificiale de lumină.       
Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberează în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)
Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.
Ionizează aerul și îngrijește armonia psihică a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa, creează o atmosferă intimă şi ajută la relaxare. Este ideală în dormitoare, în camera copiilor, în camera de zi sau în camera de lucru.
Efectele pozitive
• Poate ameliora tulburările de somn și concentrare
• Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
• Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm
• Ajută la eficientizarea exercițiilor de relaxare
• În afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: pachet promotionale, valentines day, sare himalaya,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
52,80Lei 49,00Lei