PACHET Detergent lichid hipoalergenic 4,5l -Naturalic & percarbonat de sodiu 1kg-& CADOU parfum de rufe 100ml

  • 106,00Lei 86,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 3052-1158-1183
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
- +

PACHET Detergent lichid hipoalergenic 4,5l -Cudy & percarbonat de sodiu 1kg & CADOU parfum de rufe 100ml

Detergent lichid ecologic 4,5l pentru rufe

Detergentul lichid Cudy este o alegere excelentă atât pentru spălarea hainelor colorate cât şi pentru hainele albe şi negre. Protejează culoarea hainelor dar şi sănătatea noastră și a mediului înconjurător. Hainele colorate păstrează intensitatea culorilor lor iar cele albe devin strălucitoare. Datorită compoziției detergentul lichid Cudy înlătură şi petele dificile. Este blând cu ţesăturile și are un efect de curăţare naturală, astfel protejează culoarea originală a hainelor
La folosirea Detergentul lichid Cudy, nu este necesară utilizarea balsamului de rufe. Nu conține compuși toxici, coloranţi, conținut parfum sub 0,5%. Se degradează 100% în mediu fiind biodegradabil, având totuşi o calitate de curăţare excelentă.

Șase ARGUMENTE pentru utlizarea detergentului Cudy:
1.- are grijă de haine.
2.-100% ecologic
3.-revigorează culoarea hainelor
4.-nu necesită balsam
5.-se poate utiliza pentru spălarea rufelor albe şi pentru cele colorate
6.-ocroteşte natura şi nu irită pielea datorită faptului că nu conţine materiale sintetice.

CADOU Parfum de rufe FRESH

Parfumul este foarte concentrat un flaconaș de 100 ml este suficient pentru aproximativ 6-12 luni . Este mai bun decât uleiul esențial pur, pentru că conține și emulsifianți și se dizolva perfect în apă.
Mod de utilizare:
Pentru clătire: Se adaugă 10-30 de picături în 100 ml de apă amestecat cu o lingură de oțet, acid citric sau balsam natural neparfumat (40-50 ml) și turnați în sertarul pentru balsamul de rufe al maşinii de spălat.
Pentru călcat: Adăugați 10 picături în 100 ml de apă și stropiți pe haine.
Pentru parfumarea camerelor : Puneți 10 picături în 100 ml de apă, turnați într-un flacon cu pulverizator și pulverizați în aer.
Pentru parfumarea hainelor : Puneți 4-5 picături pe un săculeț sau o bucată de material textil și puneți-l în dulap, între haine.
Ingrediente: uleiuri esențiale naturale și natural identice, emulsifiant

Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor, înălbitor Ecologic 1000g

Conține 100% percarbonat de sodiu, acesta în timpul procesului de spălare se dizolvă în oxigen și sodă calcinată având un efect înălbitor și antiseptic.
NU conține clor, fosfați, derivați din petrol, enzime, înălbitori, parfum artificial, acizi agresivi, conservanți, clor sau amoniac și este complet biodegradabil.
Foarte util în zonele cu apă dură, scade duritatea apei și crește eficiența detergentului.
Utilizare pentru îndepărtarea petelor: puteți lăsa la înmuiat în apă cu înălbitor, sau presărați sarea direct pe pată,în prealabil umezită.
Puteți adăuga sare pentru scoaterea petelor și în mașina de spălat (2-3 linguri).
Pentru petele persistente porniți mașina de spălat pentru căteva minute după care opriți și lăsați la înmuiat rufele după care reporniți mașina de spălat. Rufele colorate NU își pierd culoarea după folosirea sării. Este foarte eficace pentru petele de sânge, urină, materii fecale, iarbă, vin roșu, cafea, ceai etc.
Percarbonatul de sodiu sau sare pentru îndepărtat pete, vine în ajutorul sodei de rufe ,dar și a detergenților din comerț, pentru a-i spori capacitatea de îndepărtare a petelor, făcând substanţele persistente din pete să devină solubile în apă, în urma procesului de oxidare.  Adică e un fel de agent de îndepărtare a petelor, pe bază de oxigen activ .
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: pachet detergent lichid hipoalergenic, detergent lichid, pachet, percarbonat de sodiu, parfum de rufe, produs eco, produs ecologic, detergent rufe, cudy

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
106,00Lei 86,00Lei