Veioză / lampă de sare HIMALAYA 2-3 kg - TRANSPORT GRATUIT

  • 58,00Lei

 (4 opinii)

Mai mult = mai ieftin

Cantitate Preț Discount
2+ 53,00Lei -5,00Lei
3+ 49,00Lei -9,00Lei
4+ 46,00Lei -12,00Lei
5+ 43,00Lei -15,00Lei
- +

Veioză / lampă de sare HIMALAYA 2-3 kg

Poza produsului are caracter informativ. 
Înălțimea cca. 17-20 cm

Atenție! Dacă cumpărați mai multe este mai avantajos. 

1 bucată 58 cu  TRANSPORT GRATUIT.

2 bucăți 106  adică 53 bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

3 bucăți 147  adică 49 bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

4 bucăți 184  adică 46 bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

5 bucăți 215  adică 43 bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor se datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate de munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt. Lămpile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sănătoase surse artificiale de lumină.       

Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberă în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)

Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.

Ionizează aerul și îngrijește armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa creează o atmosfera intima si ajuta la relaxare. Este ideală în dormitoare, in camera copiilor, in camera de zi sau in camera de lucru.

Efectele pozitive

• Poate ameliora tulburările de somn și concentrare

• Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)

• Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm

• Ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare

• În afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi. 

 

Recomandări de utilizare

Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folosiți o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezași și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezași conexiunea din plastic înapoi în orificiu.

SUGERĂRI: Dacă adăugați și alte produse la o comandă care include un produs cu LIVARARE GRATUITĂ beneficiați de TRANSPORT GRATUIT pentru întregul coș de cumpărături.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: HIMALAYA Veioză de sare, HIMALAYA, Veioză de sare, lampa de sare, lampa de sare.

Produse asemănătoare