Borax 500 g în cutie

  • Out Of Stock
    Borax 500 g în cutie
  • Borax 500 g în cutie
  • Borax 500 g în cutie
  • 15,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1160
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Borax 500g

Boraxul este sarea acidului boric și este un mineral natural ce poate fi regăsit în mod natural mai ales în Turcia, California și Tibet.

În gospodărie poate fi utilizat ca dezinfectant  natural și ca sare de curățare generală. De asemenea se poate folosi pentru dedurizarea apei, la producerea detergenților și la producerea săpunurilor. Boraxul Se mai utilizează la producerea dezinfectanților, insecticidelor, produse pentru curățire și albire.

Boraxul  („boratul de sodiu”, „diborat de natriu decahidrat”) este un mineral natural incolor, inodor. Poate fi folosit ca înlocuitor a clorului, dezinfectant și înalbitor. Datorită proprietății de emulsionare este un degresant excelent, folosit și pentru curățarea și dezinfectarea țevilor și sistemelor de canalizare. Este foarte util în curățarea băilor și bucătăriilor. Are efect dezodorizant. Poate fi utilizat pentru protejarea lemnului împotriva mucegaiului. Boraxul poate fi întâlnit frecvent în produsele cosmetice naturale. 

Mod de utilizareLa spălarea hainelor albe se adaugă o lingură de borax lângă detergentul folosit.

Se pulverizează un amestec de 1:1 de borax și acid boric de 10% dizolvat în apa de 50 C grade pe suprafețele de lemn din mediul umed sau pe mobilierul din gradina. Acest amestec se cristalizează în interiorul lemnului conservând în acest fel.

Ingrediente: 100% Sodium tetraborate decahydrate

Ambalaj: cutie 500g.

 Uz industrial, profesional.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Borax, înălbitor, Ecologic, 500 g, natural, 100%.

Produse asemănătoare