Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 1kg

  • Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 1kg
  • 11,00Lei

  • De la al 3 -lea produs: 10,00Lei
  • De la al 6 -lea produs: 9,00Lei
 (2 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1166D
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 1kg
1 kg
Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 2kg
2 kg
- +

Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 1kg

Bicarbonatul de sodiu este un produs versatil și util în multe aspecte ale vieții de zi cu zi. Cunoscut și sub numele de hidrogencarbonat de sodiu. Acest ingredient simplu și accesibil poate fi utilizat în bucătărie, pentru curățenie și în îngrijirea personală. Iată câteva motive pentru care bicarbonatul de sodiu este un element indispensabil în casa ta:

1.) Bicarbonatul de sodiu de uz general în curățenia eficientă de zi cu zi: Bicarbonatul de sodiu este un puternic agent de curățare și dezodorizare. Poate fi folosit pentru a curăța și degresa aragazul, cuptorul, chiuveta, suprafețele de lucru. De asemenea, elimină mirosurile neplăcute din frigider, din coșurile de gunoi sau chiar din încălțăminte. Pentru curățarea cuptorului, se prepară o pastă cu adaos de apă și se unge suprafață interioară a cuptorului, după uscare se curăță suprafața tratată cu o perie și apă caldă. În chiuveta înfundată se pune o cantitate de 5-10g de bicarbonat de sodiu și se toarnă peste el o cantitate de 100-150ml de oțet , se pune un dop și se lasă câteva minute să -și facă efectul după care se clătește cu apă.

2.) Bicarbonatul de sodiu de uz general în îngrijirea personală: Bicarbonatul de sodiu are multiple beneficii în îngrijirea personală. Poate fi folosit pentru a exfolia pielea și pentru a elimina celulele moarte, fiind un ingredient eficient în măștile faciale sau în tratamentele de înfrumusețare. De asemenea, poate ajuta la neutralizarea mirosurilor corporale și la combaterea transpirației excesive. Pentru prevenirea transpirației se freacă zona afectată cu o cantitate mică de bicarbonat de sodiu. Acest ingredient se poate utiliza și pentru tratarea micozei picioarelor/pielii, astfel se prepară o soluție cu apă călduță și se îmbăiază zona afectată timp de câteva minute după care se clătește se recomandă repetarea zilnică a tratamentului.

Bicarbonatul de sodiu pentru uz general este un produs sigur și ecologic, fiind o alternativă eficientă la multe produse chimice de curățenie și îngrijire personală. Este un aliat de încredere în gospodărie și poate fi folosit într-o varietate de moduri, ajutându-vă să economisiți bani și să reduceți impactul asupra mediului.

Număr CAS: 144-55-8

Formulă chimică: NaHCO3

Aspect: cristale albe

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Bicarbonat de Sodiu pentru uz general, Bicarbonat de Sodiu, uz general, hidrogencarbonat de sodiu, sodiu

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
11,00Lei