Purificator de aer Air Wolf -ALB-ceramică

  • Stoc Epuizat
    Purificator de aer Air Wolf -ALB-ceramică
  • 441,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: AIR WOLF
  • Cod produs: 1063
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

Purificator de aer Air Wolf -ALB ceramică

 

Purificatori de aer:

             Diminuează eficient simptomele neplăcute ale îmbolnăvirilor alergice, astmatice și ale altor boli ale căilor respiratorii! Omoară virușii, bacteriile, germenii și ciupercile.

            Vaporizează ușor!

Pachetul cuprinde: un aparat ceramică de purificator aer de 52m3 (pentru o camera de 60m2), 1 buc de solutie (solutie universală Air Wolf- impotriva fumului de tutun, mirosurilor neplacute, capacitate de dezinfectare 7-47 % ) , 1 buc filtru, adaptor.

 Aparat de purificat aerul:

            FILTREAZĂ, DEZINFECTEAZĂ, ÎNMIRESMEAZĂ

            În mediul nostru s-a mărit exploziv numărul îmbolnăvirilor de alergie, astm și altor boli ale căilor respiratorii. Explicația constă în poluarea mediului și a aerului. Petrecem 90% din viață noastră în clădiri și pentru îmbunătățirea calitații vieții aerului nostru trebuie să fie exemplu filtrat, curățat. În mod deosebit la domicliu, deoarece acolo petrecem cel mai mult timp, și noi suntem responsabili pentru curățenie. Filtrăm alergenii ( substanțe străine), să nu avem alergie.

De aceea folosim aparatul de purificat aerul  AIR WOLF!

 Filtrează din aer substanțele alergizante, virușii, bacteriile, germenii, ciupercile, acarienii, mirosurile de vopsea, prafurile cu efect dăunător asupra plămânilor, vaporii pe bază de sulf, cenușa din aer, praful de flori, polenul,pigmenții, fumul de țigară, ozonul, freonul, mirosul din bucătărie, efectele neplăcute de miros ( mirosul de WC și de canalizare ), substanțele tip gaz și aburi, etc. Este un bun dezactivator virusal în proporție de 97-98 %. Folosit pentru diminuarea acuzelor ivite din funcționarea aparatelor de aer condiționat ( boală atmosferică).

             Produce doar vapori ușori

Circulizând aerul printr-un filtru umed, AIR WOLF pulverizază în aer atăta lichid ( 5-10 g/h), cât vaporii unui prosop în uscare continuă. Aerul vaporizat corespunzător nu usucă membrana conjunctivă a ochiului, nu irită mucoasa nazală, faringele. AIR WOLF optimizează conținutul de vapori, și aceasta nu prin evaporare, ci prin pulverizare. Conținutul de vapori al aerului nu crește peste 55% și astfel nu se formează un mediu în care s-ar dezolvta  ciupercile, mucegaiul, virușii, bacteriile.

             Efectele AIR WOLF

În spațiu închis, de 60 m³, într-un interval de funcționare de 8 ore, diminuează cu 50% numărul particulelor din aer de mărimea 0,1-5,0 μm față de numărul inițial al particulelor. Prin funcționarea sa continuă se poate mări efectul său de curățare. Prin utilizare de aditivi absorbanți pe lângă diminuarea în continuare a numărului particulelor se poate obține și un efect microbiologic: diminuează, inactivează cu 7-47% numărul germenilor, ciupercilor, bacteriilor virusale.

 

La ce este bun și unde se poate utiliza purificatorul de aer AIR WOLF®?

 

 -

Aparatul este potrivit pentru dezodorizarea, filtrarea și purificarea aerului spațiilor locative, dormitoarelor, camerelor copiilor, bucătăriilor, spațiilor hoteliere și locurilor de distracție,  spitalelor, cabinetelor medicale, sălilor de așteptare, sălilor de conferințe, birourilor, sălilor de calculatoare, locurilor pentru fumat și a altor spații.

 

 -

Oricare dispozitiv a familiei de produse este potrivit pentru filtrarea substanțelor alergeni, polen, praf, acarieni, praful din case, pene, păr fin, fum, polen, gaz, (în afara vaporilor de benzină) a substanțelor vaporoase, mirosurilor de bucătărie, fumului de tutun, și neutralizarea a  altor mirosuri neplăcute.

 
 
 

 -

AIR WOLF® purifică aerul de particulele miniscule volatile (până la mărimea de 1-3/1000 mm)  prin structura poroasă a materialului de filtrare impregnată cu material specific bactericid, în timp ce eliberează aerul de poluare, bacterii, fungi, fumul de tutun, de bucătărie, și de alte mirosuri neplăcute

INFORMAȚII IMPORTANTE:

         

 -

absoarbe impuritățile, filtrează și purifică aerul spațiului interior

 

 -

mirosurile nu se precipită pe peretele aparatului, astfel nu se acumulează.

 -

elimină aproape în totalitate moleculele de grăsime volatile.

   

 -

elimină în totalitate fumul de tutun, filtrează aerul de alergeni

 

-

folosind aparatul cu ulei eteric se obține un parfum plăcut în încăpere, nu produce efect de tiraj

 

 -

temperatura și conținutul de umiditate din încăpere se stabilizează

 -

consumul de energie este redusă (0.8-23 W)

     

 -

ușor de curățat, nu necesită cunoștințe tehnice deosebite.

   

 -

se recomandă curățarea săptămânală a recipientului de apă și a filtrului

 -

filtrul de aer poate fi curățat ușor de impurități (se scoate filtrul din aparat și se spală sub apă curentă caldă cu detergent, după care se repune iar în funcțiune)

             

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: purificator, de, aer, air, wolf, -alb-ceramică, 1063, purificator, de, aer

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
441,00Lei