Concurs de toamnă 2021

CONCURS NATUR ALL HOME!

    Pentru că noi avem clienți, super tari am decis să organizăm un concurs super tare cu premii senzaționale, care fac parte din oferta noastră și pe care și noi le folosim cu mare drag.

    Perioada de desfășurare a promoției este 01.10.2021-20.12.2021. Participă la concursul nostru și te poți număra printre fericiții noștri câștigători.

Premiile sunt următoarele:

Premiu 1: Deshidrator de alimente cu 5 tăvi în valoare de 511 lei.

Premiu 2: Pachet: Bol din inox 30cm 4.3l + cântar de bucătărie din bambus + spatulă din silicon cu termometru digital cu o valoare totală a pachetului de 214 lei.

Premiu 3: Lampă de sare Himalaya „Bol cu jar” 2-3kg în valoare de 95 lei.

Valoarea totală a premiilor este de 820 lei.

 

    Pot participa la acest concurs toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani care îndeplinesc condițiile de mai jos:

1.) Comandă de minim 300 lei pe site-ul nostru www.naturallhome.ro (mai multe comenzi = mai multe șanse de câștig)

2.) Creează o postare (publică) pe Facebook cu produsele achiziționate (cu o poză) și etichetează pagina nostră (@naturallhome) Natur all Home”

3.) Dă like paginii noastre de Facebook Naturallhome și dă tag în comentarii la 3 persoane care consideri că ar putea fi interesați de concursul nostru.

    Aceste informații/condiții nu vor fi publicate pe pagina nostră de Facebook Natur all Home datorită faptului că în conformitate cu regulamentul de organizare a concursurilor Facebook nu permite ca organizatorii de concursuri să solicite de la participanți distribuirea postării sau etichetarea de prieteni și astfel pe pagina noastră de Facebook aceste condiții vor apărea numai ca și o recomandare.

    Promoția nu este în niciun fel sponsorizată, aprobată, administrată sau asociată cu Facebook.

    Promoția este organizată de I.I. Garda Andrea-Ilona persoană juridică autorizată deținătoare a site-ului www.naturallhome.ro CUI RO25358250.

 

Extragerea se va efectua în data de 21 decembrie 2021 după realizarea unei liste unde se vor verifica dacă sunt cumulate condițiile necesare pentru a participa la acest concurs cu un program online.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 21 decembrie 2021.

 

Mult succes tuturor! Echipa Natur all Home