Colagen vegetal 10 ml

  • Stoc Epuizat
    Colagen vegetal 10 ml
  • 8,50Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1828
  • Disponibilitate:
    Stoc epuizat

Colagen vegetal 10 ml

INCI: Hydrolized collagen

Colagen vegetal pentru prepararea produselor cosmetice – ingredient de o puritate 100%, natural pentru îngrijirea pielii ameliorarea ridurilor. Este un ingredient natural potrivit pentru îngrijirea părului, pielii și a unghiilor. Conferă flexibilitate pielii și o restructurează.

Activ cosmetic apreciat pentru efectul său de netezire și protecție cutanată, conferind suplețe și elasticitate pielii, sporindu-i fermitatea. Contribuie la menținerea hidratării optime.

Se produce din materiale vegetale, din frunzele și fructul salcâmului (din Australia), dar se prepară și din germeni de grâu sau bambus. Este un ingredient limpede, cu un miros specific. Se dizolvă bine în apă.

Utilizare

Colagenul vegetal se utilizează în produse cosmetice datorită efectului de hidratara, de încetinire a îmbătrânirii, anti – aging, de protecție al pielii feței și corpului. Se poate regăsi și în balsamurile de păr. În cazul includerii colagenului în creme și cosmetice se va adăuga la finalul procedurii, împreună cu vitaminele, uleiurile esențiale și celelalte ingredinete sensibile la căldură.

În produse cosmetice se va adăuga în procent de 3-5 %.

pH: 4.0-5.0

Efecte:

Fibrele de colagen devin rigide cu înaintarea în vârstă, flexibilitatea lor se reduce semnificativ. În lipsa colagenului de reduce proprietatea fibrelor de retenție a apei. Se poate observa acest efect în jurul ochilor și al gurii, unde în prima fază apar riduri fine care devin mai adânci. Fibrele de menținere ale pielii devin mai structurate datorită colagenului, vor deveni mai puternice și mai hidratate. Conturul feței va fi mai frumos, dispare oboseala pielii. Colagenul apără pielea uscată, matură de efectele mediului, iar datorită caracterului său de reținere a apei pielea devine netedă, plină și flexibilă. Întărește părul și unghiile. Are efect de încetinire a îmbătrânirii, de reducere a ridurilor, ajută cicatrizarea și dispariția vergeturilor. Colagenul este utilizat la scară largă în cazul operațiilor cosmetice, în cazul rănilor de arsură, dar și pentru regenerarea oaselor.

Depozitare:

Sensibil la îngheț! Se va păstra în loc ferit de îngheț. Temperatura de păstrare: între +10 és + 40 °C. În cazul depozitării colagenului la temperaturi scăzute pot apărea depuneri în formă de fulgi, însă acestea se dizolvă la încălzire, acest fapt nu influențează calitatea produsului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: colagen vegetal, vitamine cosmetice,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
8,50Lei