Apă medicinală cu sare amară și sare glauber - FORTE 0,7 l

  • Apă medicinală cu sare amară și sare glauber FORTE în flacon de 0,7l
  • 11,50Lei

 (2 opinii)
  • Producător: Medaqua
  • Cod produs: 1717
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Apă medicinală cu sare amară și sare glauber - FORTE 0,7 l

10buc/bax

Apă minerală medicinală HUNYADI JÁNOS, cu sare Glauber
Natura apei minerale medicinale


Principalele componente ale apei minerale medicinale Hunyadi János, cunoscută din 1863, sunt sarea Glauber şi sarea amară.


Domeniul de utilizare al apei minerale medicinale
Proprietatea caracteristică apei minerale medicinale cu sare Glauber, este efectul diuretic şi de vindecare a enteritei colice. Apa minerală spală pereţii interiori ai intestinelor , detaşând bacteriile şi flegma inflamatoare, acestea fiind apoi eliminate prin fecale. Curăţarea intestinelor are ca urmare reducerea colicilor, balonarea şi durerile abdominale.
Apa minerală medicinală are efecte remacabile pentru o defecare fără efort, ceea ce este benefic în cazurile bolilor vasculare cerebrale, post-accident vascular cerebral, hemoroizi, ateroscleroză, hernie. Apa este un supliment eficient pentru a reduce riscul de formare a calculilor biliari şi reduce riscul de formare a calculilor renali. Sub influenţa apei minerale medicinale cu sare Glauber, vezica biliară se contractă şi creşte fluxul de bilă în lichidul intestinal.
Utilizarea pe termen lung a apei minerale cu sare Glauber , are efect de golire a colecistului şi reduce riscul de formare a calculilor biliari şi renali, respectiv apariţia inflamaţiilor.
Folosirea apei minerale medicinale după masă, împiedică depunerea de grăsimi şi absorbţia proteinelor, de aceea poate fi un supliment în curele de slăbire, sau poate fi folosit pentru a preveni îngrăşarea.


Modul de administrare
Pentru o singură defecare, este nevoie de consumul a 2dl de apă minerală. Dacă apa minerală medicinală este consumată simplu, efectul apare doar după 12-24 de ore, dacă se consumă diluată cu apă, în proporţie de jumătate-jumătate, apa minerală Hunyadi János se va consuma călduţă, iar efectul se face simţit după 1-2 ore. (Aceste rezultate sunt susţinute şi de medicul profesor dr. Sándor Tamás , care a efectuat cercetări în cazurile chirurgicale, pentru influenţarea funcţiilor intestinale postoperatorii).
Este recomandat consumul zilnic al apei minerale medicinale pe stomacul gol, cu 1/2-1 oră înainte de masă, pentru tratarea enteritei. Se recomandă consumul a 1-2dl, pentru o cură.
În cazul disfuncţiilor biliare, boli ale ficatului şi diabet, este recomandat consumul a 2-3dl de apă minerală, zilnic, în mai multe tranşe.
În cazul regimului împotriva obezităţii, este recomandat consumul a de 3X1 dl de apă minerală, după o masă principală.


Contraindicaţii
Nu se recomandă consumul apei minerale medicinale în cazul bolilor cu pierdere semnificativă de lichide: gastroenterită acută, lipsa de acid, ulcere gastrice şi intestinale, insuficienţă cardiacă, diaree, vărsături.

Ingrediente (mg/l ):
Sodiu (Na⁺) - 4290
Calciu (Ca⁺) - 320
Magneziu (Mg⁺) - 2220
Clorid (Cl-) -560
Sulfat (SO4-) - 18000
Carbohidrogen (HCO3-) - 549 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: apă, medicinală, cu, sare, amară, și, sare, glauber, -, forte, 0, 7, l

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
11,50Lei