Apă florală de trandafir 100ml

  • Stoc Epuizat
    Apă florală de trandafir în flacon pet 100ml
  • Apă florală de trandafir în flacon pet 100ml
  • Apă florală de trandafir în flacon pet 100ml
  • 14,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1482
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat

Apă florală de trandafiri alb 100ml

Trandafirul face parte din familia rozaceelor, fiind una dintre cele mai răspândite şi mai cunoscute plante. În prezent, în lume se cultivă peste 20.000 de soiuri de trandafir.

Partea uzuală în medicină a trandafirilor sunt petalele, din care se prepară infuzie şi sirop, dulceţuri şi gemuri. Extractele de petale se folosesc şi în industria produselor cosmetice, iar uleiul esențial sunt folosite în aromaterapie.

Hidrolatul de trandafiri se produce în urma distilării cu aburi ai petalelor de trandafiri, în vederea extragerii uleiului esențial din acestea.

Un aspect important al acestei plante medicinale este subliniat de acţiunea hidrolatului de trandafiri, care are efecte miraculoase asupra frumuseţii. Aceasta are multiple beneficii şi este adecvată tuturor tipurilor de piele.

Printre beneficiile sale enumerăm: hidratează, catifelează şi tonifică pielea, are proprietăţi antiinflamatorii, reducând iritaţiile pielii, curăţă porii pielii, are proprietăţi astringente uşoare, de aceea este recomandată după tratamentele faciale, pentru închiderea porilor.

Are proprietăţi antiseptice şi antibacteriene, stimulează circulaţia sângelui la nivelul capilarelor, menţine echilibrul pH-ului pielii, are proprietăţi cicatrizante, stimulează procesul de regenerare al pielii, ajută la menţinerea tinereţii şi elasticităţii pielii, are proprietăţi antioxidante, calmează arsurile solare, stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului, întăreşte rădăcina firului de păr, stimulează creşterea acestuia şi ajută la regenerarea părului deteriorat. Utilizați-l la curățirea feței, la demachiere ori ca parfum.

Ingrediente: Rosa alba flower water

Apa florală de trandafir este recomandată și pentru prepararea produselor cosmetice.

Se va păstra la loc răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Apă florală de trandafir, apă florală, trandafir,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
14,00Lei