Apă purificată 1050 ml

  • Stoc Epuizat
    Apă purificată 1l
  • 16,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 0742
  • Disponibilitate:
    Stoc epuizat

Apă purificată 1050ml

H₂O pentru uz cosmetic

Apă cu grad de puritate farmaceutic Ph.Hg VIII

Apă purificată, nonionică pentru prepararea săpunurilor și a produselor cosmetice.

Proprietăți:

- M: 18,02 g/mol
- Densitate: 1,00 g/ml
- Conductibilitate: <0,5 uS

Apă purificată, nonionică, fără săruri minerale.

Metodă de preparare: apa este trecută prin-un filtru multiplu, eliminând astfel aproape toate sărurile minerale, clorul și impuritățile.

Ultilizând apa purificată, prepararea cremelor, loțiunilor, săpunurilor devine mai simplă. Veți avea produse cosmetice de aceeași calitate de fiecare dată.

Vă puneți întrebarea de ce să cumpăr eu apă, dacă curge din robinet? în mod absolut justificat.

Conținutul de apă al produselor cosmetice este de 40-90%, de aceea este necesar, ca în cazul produselor efectuate într-o serie oarecare, să aveți ingredientele de bază de o calitate constantă. Majoritatea ingerdientelor cosmetice este solubilă în apă. În apa de la robinet se regăsesc materiale dizolvate, precum clor și altele, care intră în reacție cu compușii organici (de ex. extracte vegetale) din compoziția produsului cosmetic preparat. Astfel, apa va distruge substanțele active din produs.

Compoziția apelor purificate din comerț este variabilă, optimizat pentru diferitele utilizări ale apei. În mod uzual, epele purificate care se găsesc în magazine nu sunt de o puritate mare, cantitatea de minerale dizolvate în acestea variază între 10-70 mg/l. Apa din farmacii (mai ales apele purificate și ambalate în laboratoarele galenice) au de obicei un grad mare de ioni, la care se va adăuga și un cost suplimentar calculat pe litru.

Apa de o puritate ridicată este ideală preparării produselor cosmetice, care poate înghiți și conținutul de CO2 din aer. În cosmeticele astfel preparate va crește stabilitatea compoziției. Apa de o puritate ridicată nu va influența rezultatul proceselor de reacții.

Nu este recomandat pentru uz medicinal!

Nu este recomandat pentru uz alimentar!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Țara de origine UE

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: apa cosmetica, ingrediente cosmetice, pentru sapun

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
16,00Lei