Alcool cetearilic

  • 6,00Lei

 (0 opinii)
Alcool cetearilic 100g
100g
Alcool cetearilic 500g
500g
Alcool cetearilic 1000g
1000g
Alcool cetearilic 2500g
2500g
- +

Alcool cetearilic

INCI: cetearyl alcohol
UZ COSMETIC!
Alcoolul cetearilic este un alcool gras derivat din acizi grași vegetali și se folosește în cosmetică ca agent coemulsifiant, în emulsiile O/W (ulei în apă) destinate tuturor tipurilor de ten.


Alcoolul cetearilic:

  • îngroașă emulsiile și preparatele anhidre
  • conferă onctuozitate emulsiilor, fără a lăsa senzația de gras pe piele
  • este emolient și ajută la menținerea unei hidratări optime a pielii
  • nu încarcă firul de păr, de aceea este preferat în măștile de păr în calitate de coemulsifiant, împreună cu BTMS
  • îmbunătățește textura cremelor și balsamurilor
  • crește stabilitatea emulsiilor
  • nu râncezește
  • este emolient, favorizează menținerea hidratării pielii

Cum se folosește alcoolul cetearilic?

  • în concentrații de 1-10%, în emulsii alături de alți emulsifianți
  • în concentrații de maxim 30%, în preparate anhidre
  • în concentrații 1-20%, în prepararea de balsamuri, scruburi, unguente și deodorante tip stick
  • se topește prin încălzire
  • insolubil în apă
  • se amestecă în uleiuri

Punct de topire: 50 C°.
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: alcool, cetearilic, alcool cetearilic, emulsie, 100g

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
6,00Lei